Jovanović: Moram da budem zadovoljan

Izvor: S media, 18.Maj.2011, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Moram da budem zadovoljan

Trener Partizana, Vlade Jovanović, izjavio je posle pobede nad Mega Vizurom da je njegov tim slabo ušao u meč, ali da je uspeo da dođe do očekivane pobede i tako overi prvo mesto pred plej-of.

- Nismo dobro ušli u utakmicu, a rival je manje-više igrao dobro svih 40 minuta, izuzev petominutnog perioda koji smo iskoristili i napravili osetniju prednost, koju smo sačuvali do kraja utakmice. Ne mogu da budem nezadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << jer smo overili prvo mesto i prednost domaćeg terena u doigravanju. Možda nam ove sezone prednost domaćeg terena neće toliko značiti, ali sigurno da ćemo se bolje osećati ako budemo igrali meč više kod kuće protiv svih protivnika - ističe Jovanović.

Nikitović: Ne zameram Drči na ishitrenom šutu

Obradović: Lako je biti prvak Evrope kada nema Partizana

KLS: Valjevci naterali Džavaija da se oznoji

Strateg crno-belih je naglasio da na mlade košarkaše Mega Vizure treba računati u budućnosti.

- Rekao sam pre utakmice da očekujem interesantan duel. Poštujem rad mog kolege Vlade Vukoičića, kao i rezultate Mega Vizure u tekućoj sezoni. Igrali su jako dobro ligaški deo, što se može reći i za Super ligu. Imaju dosta perspektivnih igrača, kojima motivacija i energija nisu problem - dodao je mladi stručnjak.

Izveštaj sa utakmice pročitajte OVDE.

Foto: Beta

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.