Krstić: Voleo bih da ostanem

Izvor: B92, 17.Maj.2011, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstić: "Voleo bih da ostanem"

Košarkaš Bostona i reprezentativac Srbije Nenad Krstić izjavio je da bi želeo da ostane u novom klubu i pokaže da je sposoban da pruži bolja izdanja.

"Sagledaću sve opcije, ali sviđa mi se organizacija kluba."

"Da se ja pitam, sigurno bih nosio zeleni dres, ali ne znam da li oni mene žele", rekao je Krstić za bostonski Herald.

Krstić kaže da je imao uspona i padova od kada je došao u Boston, kao i da nije svejedno kada se dodje iz tima u kome je igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 35 minuta u sredinu gde nema veliku minutažu.

"Razumem moju ulogu, posebno kada je plej of u pitanju. Najbitnije su pobede, trener je tako odlučio i ja to poštujem", rekao je Krstić.

Prema njegovim rečima, teško je kada se dodje u sredinu gde se odmah traže pobede, kao i da bi bilo drugačije da je prošao kompletan trening kamp. Generalni menadžer Seltiksa Deni Ejndž, tvorac trejda u kome je učestvovao Krstić kaže da je srpski košarkaš pružao odlične partije u početku, ali da je usledio loš period, a kasnije i povreda, koja je uticala na izdanja srpskog košarkaša.

"Krstić nijednom nije bio starter nakon povrede kolena, a kada se oporavio, usledila je serija sa Majamijem i u tom periodu Džermejn O'Nil je igrao prilično dobru odbranu. Trener Rivers je pokušao da vrati samopouzdanje kod Glena Dejvisa, tako da je Krstić pao u drugi plan", rekao je Ejndž.

Bivši košarkaš Oklahome je poslednjeg dana prelaznog roka zajedno sa krilom Džefom Grinom poslat u Boston Seltikse kao deo trejda u zamenu za centra Kendrika Perkinsa i beka Nejta Robinsona.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krstić: Voleo bih da ostanem u Bostonu

Izvor: SrbijaNet.rs, 17.Maj.2011

Košarkaš Bostona i reprezentativac Srbije Nenad Krstić izjavio je danas da bi želeo da ostane u novom klubu i pokaže da je sposoban da pruži bolja izdanja u dresu slavnog NBA tima. "Sagledaću sve opcije, ali sviđa mi se organizacija kluba.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Krstić: Voleo bih da ostanem u Bostonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2011

BOSTON -..Košarkaš Bostona i reprezentativac Srbije Nenad Krstić izjavio je danas da bi želeo da ostane u novom klubu i pokaže da je sposoban da pruži bolja izdanja u dresu slavnog NBA tima..."Sagledaću sve opcije, ali sviđa mi se organizacija kluba. Da se ja pitam, sigurno bih nosio zeleni dres,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Krstić greška Bostona?

Izvor: RTS, 17.Maj.2011

Nenad Krstić može da bude od pomoći, ali sam sada siguran da posao nismo napravili u pravo vreme za nas, rekao je trener Boston Seltiksa Dok Rivers, i dodao da je napravio grešku kada se odrekao usluga Kendrika Perkinsa. Sa druge strane, Krstić rekao da nema ništa protiv da ostane u redovima Seltiksa...Posle...

Nastavak na RTS...

Krstić: Voleo bih da ostanem, ali ne znam da li me žele u Bostonu

Izvor: Blic, 17.Maj.2011

Košarkaš Bostona i reprezentativac Srbije Nenad Krstić izjavio je danas da bi želeo da ostane u novom klubu i pokaže da je sposoban da pruži bolja izdanja u dresu slavnog NBA tima..."Sagledaću sve opcije, ali sviđa mi se organizacija kluba. Da se ja pitam, sigurno bih nosio zeleni dres, ali ne...

Nastavak na Blic...

Jovanović: Moram da budem zadovoljan

Izvor: S media, 18.Maj.2011, 09:45

Trener Partizana, Vlade Jovanović, izjavio je posle pobede nad Mega Vizurom da je njegov tim slabo ušao u meč, ali da je uspeo da dođe do očekivane pobede i tako overi prvo mesto pred plej-of. ..- Nismo dobro ušli u utakmicu, a rival je manje-više igrao dobro svih 40 minuta, izuzev petominutnog...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.