Jokić objasnio da li je Čukarički imao razloga da traži penal u Humskoj

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2020, 00:47

Jokić objasnio da li je Čukarički imao razloga da traži penal u Humskoj

Stručna ekspertiza...

Tokom prvog poluvremena utakmice između Partizana i Čukaričkog (1:0), gosti sa Banovog brda su u jednom trenutku očekivali od sudije Lukića da pokaže na belu tačku, jer su smatrali da je posle šuta Kamenovića bek Partizana Aleksandar Miljković loptu zakačio rukom u svom kaznenom prostoru.

Očekivano, ova situacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se našla u večerašnjoj analizi našeg  nekadašnjeg sudije Zdravka Jokića na TV Arena Sport.

On smatra da za penal nije bilo razloga i da je Lukić doneo ispravnu odluku.





''Uvek skrećem pažnju na položaj sudije. Vidite da je bio u vrlo dobrom položaju, igrači su blizu, prirodni položaj, distanca mala, ne vidim ovde nikakvu nameru i podržao bih sudiju Lazara Lukića u odluci da igra teče dalje'', istakao je Jokić.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.