Izvor: RTS, 02.Jul.2022, 13:14

Jevtović napustio Partizan, prelazi u Gazijantep

Srpski fudbaler Marko Jevtović, novo je pojačanje turskog Gazijantepa, saopštio je Partizan.
"Dosadašnji vezista Partizana, Marko Jevtović, u toku današnjeg dana obaviće medicinske preglede i potpisati dvogodišnji ugovor sa turskim Gazijantepom", navode iz Partizana.

Jevtović je u Partizanu bio u dva mandata. Prvi put od 2015. do 2018. godine, kada je osvojio duplu krunu, u sezoni 2016/2017, a u crno-bele vratio se u polusezoni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 2022. godine.
"Iako sam imao poziva sa drugih strana, došao sam zimus sa velikom ambicijom da probamo da u tih 6 meseci ponovimo 2017. godinu i duplu krunu. Hteo sam da pomognem koliko god mogu. Na žalost, nismo uspeli iz mnogo razloga i ostaje mi veliki žal zbot toga. I dalje se osećam prazno i zaista ne znam koliko je bodova dovoljno da se uzme trofej. Mi smo dali i više od svojih mogućnosti u borbi za trofeje", izjavio je Jevtović.
"Partizan je u najboljim mogućim rukama - rukama sjajnog trenera i sjajnih igrača. Igraće se moderan, lep fudbal i navijači će moći da uživaju. Nadam se, i verujem, u podršku navijača i kada bude dobro, a još više kada bude loših trenutaka", dodaje vezista.
Tokom karijere, Jevtović je nastupao još za Konjaspor, Al Ahli, Novi Pazar, Hajduk Kulu, Dinamo Moskvu i Srem. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.