Читај ми!

Jevtović napustio Partizan, prelazi u Gazijantep

Srpski fudbaler Marko Jevtović, novo je pojačanje turskog Gazijantepa, saopštio je Partizan.

"Dosadašnji vezista Partizana, Marko Jevtović, u toku današnjeg dana obaviće medicinske preglede i potpisati dvogodišnji ugovor sa turskim Gazijantepom", navode iz Partizana.

Jevtović je u Partizanu bio u dva mandata. Prvi put od 2015. do 2018. godine, kada je osvojio duplu krunu, u sezoni 2016/2017, a u crno-bele vratio se u polusezoni 2022. godine.

"Iako sam imao poziva sa drugih strana, došao sam zimus sa velikom ambicijom da probamo da u tih 6 meseci ponovimo 2017. godinu i duplu krunu. Hteo sam da pomognem koliko god mogu. Na žalost, nismo uspeli iz mnogo razloga i ostaje mi veliki žal zbot toga. I dalje se osećam prazno i zaista ne znam koliko je bodova dovoljno da se uzme trofej. Mi smo dali i više od svojih mogućnosti u borbi za trofeje", izjavio je Jevtović.

"Partizan je u najboljim mogućim rukama - rukama sjajnog trenera i sjajnih igrača. Igraće se moderan, lep fudbal i navijači će moći da uživaju. Nadam se, i verujem, u podršku navijača i kada bude dobro, a još više kada bude loših trenutaka", dodaje vezista.

Tokom karijere, Jevtović je nastupao još za Konjaspor, Al Ahli, Novi Pazar, Hajduk Kulu, Dinamo Moskvu i Srem. 

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво