Jedini BEZ DLAKE na jeziku: Naneli javno imenovao MEDIJSKU KUĆU čije novinare NE PODNOSI! Ipak, otvorilo se novo pitanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2023, 22:16

Jedini BEZ DLAKE na jeziku: Naneli javno imenovao MEDIJSKU KUĆU čije novinare NE PODNOSI! Ipak, otvorilo se novo pitanje

Sve zanima šta to Džejms ima protiv njih.

KK Partizan igra meč protiv Žalgirisa u četvrtak, a crno-beli imaju određene kadrovske probleme pred put u Kaunas.

U toku srede se pojavila vest da su pod upitnikom i Zek Ledej i Džejms Naneli, ali da je najverovatnije u pitanju samo predostrožnost.

Istog dana se sam Naneli oglasio na mrežama i poslao prilično misterioznu poruku.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Momci iz Basketnjuza su najgori - napisao je Naneli.

Basketnews dudes r the worst.

— James Nunnally (@allornunn21) December 12, 2023

Nema ničeg misterioznog u tome što je imao pogrdne reči za novinare, ko pa nema, međutim zašto je baš izdvojio radnike Basketnjuza nije baš najjasnije.

Jedna teorija kaže da je u pitanju kivnost koja datira još od prošle sezone kada su na pomenutom portalu pisali kako je Gabrijel Dek izdominirao protiv baš Nanelija u plej-ofu Evrolige i da je to bio problem za Partizan.

Tad je Amerikanac iskazao svoje nezadovoljstvo datom analizom, a vrlo je moguće da mu je to bilo u glavi kada je na tom sajtu osvanulo da bi crno-beli mogli bez šestorice da nastupe u Kaunasu i da je u tih šest imena i Nanelijevo.

To su neke najaktivnije teorije, ali pravu istinu zna samo Džejms Naneli.

Dobro je imati sportistu koji se ne libi da kaže šta misli, mogli bi i domaći igrači (u bilo kom sportu) tome da se nauče, jedino što bi Naneli mogao da bude malo precizniji u svojim izlaganjima kada ih već ima.

Mada i misterije su zabavne pratiocima, što da ne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.