Jedan od najgorih poteza Zvezde: Prvo nije doneo trofej, a sad bi mogao da ZNAČAJNO POMOGNE PARTIZANU

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 14:04

Jedan od najgorih poteza Zvezde: Prvo nije doneo trofej, a sad bi mogao da ZNAČAJNO POMOGNE PARTIZANU

"Zvrčka" koja se nije isplatila.

Crvena zvezda i Partizan objavili su svoje spiskove za Kup Radivoja Koraća i možemo videti da su timovi drastično oslabljeni time što ne mogu u svoje redove da uvrste sve svoje prvotimce.

Crveno-beli bili su prinuđeni da u svojih 14 uvrste čak tri igrača iz mlađih kategorija pošto se ekipa sa Malog Kalemegdana "pretrpala" stranim imenima, što letos, što tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zime.

Sa druge strane su ispaštali Bruno Kaboklo, Mateuš Ponitka i Džejlin Smit kod crno-belih, dok se na spisku nalaze Pi-Džej Doužer, Zek Ledej, Frenk Kaminski i Džejms Naneli. Ali i - Kevin Panter, koji ima srpski pasoš iz vremena kad je nastupao baš za Zvezdu, tako da se on sad vodi kao domaći.

Panter je dobio pasoš 11.2.2020. godine, pred sam početak Kupa, iako je do tog trenutka u Srbiji proveo svega mesec i po dana. Tad je prekobrojan ostao Stratos Perperoglu, a učestvovali su upravo Panter i Dženkins (takođe "Srbin").

Iako je to tada delovalo kao dobar posao, Zvezda na takmičenju te godine nije uspela da osvoji trofej, nakon što je poražena u finalu posle produžetaka rezultatom 85:84, tako da se ovaj potez "posrbljavanja" Pantera ispostavio kao višestruko pogrešan.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.