Javnost je zbunjena - Je l bilo izvinjenja iz Partizana, ili nije?

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2017, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javnost je zbunjena - Je l' bilo izvinjenja iz Partizana, ili nije?

Mada, svega ovoga ne bi ni bilo da ''Grobari'' nisu skandirali to što su skandirali...

Ako ste ovih dana pažljivo pratili izjave čelnika Vojvodine, verovatno ste zbunjeni nekim informacijama sa ''Karađorđa''.

Podsetimo, posle sramotnih skandiranja navijača Partizana tokom meča sa Vojvodinom (1:0), a onda i optužbi iz Humske da je neko od čelnika gostiju poručio kako će ''Lale'' navodno pustiti Zvezdu u sledećem kolu, jedna od prvih reakcija iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Novog Sada stigla je od predsednika Nadzornog odbora Dragoslava Vukovića.

B92 je juče prenela njegovu izjavu u kojoj je on naveo da mu je predsednik Partizana uputio izvinjenje posle svega što se dešavalo u Humskoj.

''Zahvaljujem se predsedniku Partizana koji nas je nazvao i izvinio se zbog svega, ali znate kako kažu – desilo se to što se desilo'', rekao je, zmeđu ostalog, Vuković.

Međutim, današnji ''Žurnal'' je preneo njegovu novu izjavu u kojoj je otkrio da se Vojvodini izvinio - Miloš Vazura.

''Želim posebno, u ovoj opštoj muci, da pohvalim Miloša Vazuru, generalnog direktora Partizana. Zvao nas je telefonom, odmah posle meča, hvala mu na tome. Pokazao je veličinu i odgovornost'', poručio je u toj izjavi Vuković.

--

Vojvodina demantovala direktora Superlige - Evo šta piše u ZVANIČNOM zahtevu za odlaganje meča sa Zvezdom https://t.co/yRfDaWNbax

— Sportske.net (@sportske) April 24, 2017
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.