BULATOVIĆ DEMANTUJE ‘LALE’: Nema odlaganja utakmice sa Zvezdom

Izvor: HotSport.rs, 24.Apr.2017, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BULATOVIĆ DEMANTUJE ‘LALE’: Nema odlaganja utakmice sa Zvezdom

Direktor Superlige Srbije Vladimir Bulatović izjavio je da u tu organizaciju nije stigao zahtev Vojvodine za odlaganje meča sa Crvenom zvezdom i da tako nešto ne može biti prihvaćeno.

Danas se pojavila izjava predsednika Nadzornog odbora Vojvodine Dragoslava Vukovića da je taj klub zatražio odlaganje meča sledećeg kola plej-ofa Superlige Srbije protiv Crvene zvezde zbog prašine koja se podigla posle >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << meča Partizanom i optužbi da će pustiti crveno-bele u meču na stadionu ‘Rajko Mitić’.
Međutim, prvi čovek Zajednice Superligaša Vladimir Bulatović je istakao da nikakav zahtev nije stigao i veruje da neće u narednih nekoliko dana.
– Nama takav zahtev nije došao. Raspored takmičenja je već potvrđen i klubovi znaju kada igraju. Iz Vojvodine nam se nisu obratili takvim zahtevom i mislim da on neće ni stići – rekao je Vladimir Bulatović za ‘B92’.
FOTO: STARSPORT

Bulatović je obrazložio da tako nešto ne može da se desi i da razmirice među klubovima moraju da ostanu van Zajednice Superligaša.
– Ne, takav razlog jednostavno ne važi. Mene ne zanimaju te priče, to je između klubova. Oni znaju kakva prava imaju svi u ligi i to je to. Niko nam se nije obratio kada je u pitanju odlaganje utakmice – dodao je Bulatović.
The post BULATOVIĆ DEMANTUJE ‘LALE’: Nema odlaganja utakmice sa Zvezdom appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina demantovala direktora Superlige - Evo šta piše u ZVANIČNOM zahtevu za odlaganje meča sa Zvezdom

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2017

Iakjo je ranije danas prvi čovek Superlige Vlada Bulatović izjavio da nikakav zahtev iz Vojvodine nije dobio, Novosađani su na klupskom sajtu objavili da je zahtev zvanično poslat...Kako se razvija polemika na više strana posle mečeva 32. kola Superlige, primećuje se i sve više kontradiktornosti,...

Nastavak na Sportske.net...

Vojvodina sutra protiv Zvezde za šampionsku titulu

Izvor: Radio 021, 25.Apr.2017, 13:44

Majstorica finala plej-ofa u kojoj se sastaju Vojvodina NS seme i Crvena zvezda igra se sutra (sreda 26. april) u Maloj sali Spensa od 16 časova...Nakon četiri meča finalne serije, o novom šampionu države odlučivaće majstorica. Novosađani će posle deset sušnih sezona pokušati da titulu vrate...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.