Jago upitan za Bruna Kabokla u Partizanu! Grobari će biti oduševljeni odgovorom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2023, 22:51

Jago upitan za Bruna Kabokla u Partizanu! Grobari će biti oduševljeni odgovorom (VIDEO)

Smatra da je izuzetan momak i košarkaš.

Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da zabeleže drugi trijumf u Evroligi ove sezone. U Beogradu je pao minhenski Bajern rezultatom 74:68.

Jedan od heroja bio je Jago Mateus, brazilski reprezentativac koji je pogodio trojku na 21.5 sekundi do kraja meča i zapečatio sudbinu Bavaraca.

Jago je posle utakmice upitan i za Bruna Kabokla, brazilskog centra koji verovatno pojačava ekipu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana.

- Igrao sam s njim u nacionalnom timu. Obožavam tog momka, jako sam srećan zbog njega. Ne previše srećan, jer da igra u Zvezdi sa mnom, to bi bilo savršeno. Ali generalno sam srećan, potrebna mu je ova prilika, veliki korak za njega. Ne znam, čekam ga u Beogradu da se vidimo - izjavio je Jago Mateus.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.