JUNAK 22. KOLA SUPERLIGE: Samed Baždar (Partizan)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 21:03

JUNAK 22. KOLA SUPERLIGE: Samed Baždar (Partizan)

Podigao je formu na izuzetan nivo.

Tokom vikenda za nama odigrano je 23. kolo Superlige Srbije. Sasvim solidnoj efikasnosti smo prisustvovali, samo nije bilo pogodaka na utakmici Novog Pazara i Mladosti. Lider je ostao Partizan koji je slavio 3:1 protiv Železničara, a nastavila je da ga prati Crvena zvezda trijumfom istim rezultatom nad TSC-om.

Od svih igrača u ovom kolu diskutabilno najjači utisak je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostavio Partizanov napadač Samed Baždar koji je nastavio sa dobrim partijama nakon što je postigao gol i u prethodnoj rundi.

Ovog puta je otišao korak dalje, pa je pored gola zabeležio i asistenciju, a takođe je izborio i jedanaesterac za svoj tim.

Bibars Natho je postigao dva gola na meču, ali ipak titula junaka ovog puta ide u ruke Samedu Baždaru koji je mnoge iznenadio svojim zrelim pristupom, a na kraju i učinkom.

On je na pravi način zamenio Mateusa Saldanju, pa ćemo videti da li će i u nastavku sezone dobijati veće šanse pošto se Brazilac vraća sa odsustva zbog povrede.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.