JSL: Večiti ubedljivi

Izvor: B92, 30.Sep.2012, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: "Večiti" ubedljivi

"Večiti" beogradski rivali Partizan i Crvena zvezda ostvarili su ubedljive pobede u sedmom kolu Jelen Superlige.

Partizan je u derbiju kola lakše nego što se očekivalo savladao Vojvodinu 3:0 (1:0) u Novom Sadu.

Crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zvezda je bez imalo muke na svom terenu nadigrala Smederevo sa 3:1 (2:0). "Crno-beli" su lideri lige sa 18, dok su "crveno-beli" drugoplasirani sa 16 bodova i utakmicom manje.

Šampion je u Novom Sadu slavio golovima Miloša Ostojiča, Saše Ilića i Saše Markovića. Trener Partizana Vladimir Vermezović zadovoljan ozbiljnim pristupom svojih igrača.

Zvezda je do pete uzastopne pobede stigla pogocima Luke Milunovića, Nikole Mikića i Elija Babalja. Trener Aleksandar Janković istakao je da je tim postizao golove u pravo vreme. U sledećem kolu Partizan dočekuje Javor, dok Crvena zvezda gostuje Spartaku.

U ostalih pet mečeva u subotu, domaćini su ostvarili četiri pobede. U nedelju igraju Rad i Jagodina (15.00).
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

JSL: "Večiti" ubedljivi

Izvor: OkRadio.rs, 30.Sep.2012

"Večiti" beogradski rivali Partizan i Crvena zvezda ostvarili su ubedljive pobede u sedmom kolu Jelen Superlige. Partizan je u derbiju kola lakše nego što se očekivalo savladao Vojvodinu 3:0 (1:0) u Novom Sadu. Crvena zvezda je bez imalo muke na svom terenu nadigrala Smederevo sa 3:1 (2:0). "Crno-beli"...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.