Nedelja, 30.09.2012.

00:26

JSL: "Večiti" ubedljivi

"Večiti" beogradski rivali Partizan i Crvena zvezda ostvarili su ubedljive pobede u sedmom kolu Jelen Superlige.

Izvor: AK

Default images

Partizan je u derbiju kola lakše nego što se očekivalo savladao Vojvodinu 3:0 (1:0) u Novom Sadu. Crvena zvezda je bez imalo muke na svom terenu nadigrala Smederevo sa 3:1 (2:0).

"Crno-beli" su lideri lige sa 18, dok su "crveno-beli" drugoplasirani sa 16 bodova i utakmicom manje. U sledećem kolu Partizan dočekuje Javor, dok Crvena zvezda gostuje Spartaku.

Šampion je u Novom Sadu slavio golovima Miloša Ostojiča, Saše Ilića i Saše Markovića. Trener Partizana Vladimir Vermezović zadovoljan ozbiljnim pristupom svojih igrača.

Zvezda je do pete uzastopne pobede stigla pogocima Luke Milunovića, Nikole Mikića i Elija Babalja. Trener Aleksandar Janković istakao je da je tim postizao golove u pravo vreme.

U ostalih pet mečeva u subotu, domaćini su ostvarili četiri pobede. U nedelju igraju Rad i Jagodina (15.00).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: