Izvor: TvojPortal.com, 07.Okt.2012, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: Spartak - CZ, Partizan - Javor

Tvoj portal
U nedelju su na programu sve utakmice osmog kola Jelen Superlige, pošto su tri utakmice zakazane za subotu odlukom MUP-a odložene.
Kolo otvaraju Spartak i Crvena zvezda utakmicom u Subotici, dok se u poslednjem meču Partizan u Beogradu dočekuje Javor.


Crvena zvezda je u sredu pobedila Javor u Ivanjici u odloženoj >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << utakmici prvog kola i tako posle 712 dana zauzela prvo mesto na tabeli i ukoliko pobedi Spartak na toj poziciji će i ostati tokom dvonedeljnje prvenstve pauze zbog utakmica reprezentacije.
Prošle godine je Crvena zvezda u prvom kolu izgubila od Spartaka u Subotici sa 2:0, pa će utakmica u nedelju biti prilika za revanš. "Crveno-beli" su u seriji od sedam vezanih pobeda, dok je Spartak posle početka sezone (četiri poraza u prvih pet kola) uspeo da pobedi niški Radnički, osvoji bod u Kragujevcu i eliminiše Mladenovac u Kupu Srbije.
Partizan posle poraza u Kazanju od Rubina (2:0) u drugom kolu Lige Evrope dočekuje Javor. "Crno-beli" su u prvenstvu vezali pet pobeda (17:3), dok su Ivanjičini na poslednjih pet utakmica pobedili samo OFK (3:1).
U Kuli se sastaju klubovi koji su i dalje bez pobede, Hajduk i Smederevo. Hajduk je dva puta remizirao i četiri puta izgubio, dok je Smederevo u prvih sedam kola postiglo samo tri gola i osvojilo četiri boda.
BSK u Borči dočekuje kragujevački Radnički. Na klupi "đavola" debitovaće Dejan Đurđević. Borčani su poraženi na poslednjih pet takmičarskih utakmica, dok je Radnički kao i Hajduk i Smederevo i dalje bez pobede.
Donji Srem je posle sjajnog početka sezone vezao tri poraza i u Novom Sadu dočekuje niški Radnički koji je u prošlom kolu pobedio Borču sa 4:1. U malom derbiju Jagodina dočekuje Novi Pazar. Jagodinci su peti na tabeli sa 13 osvojenih bodova, u prošlom kolu su izgubili od Rada sa 1:0. Pazarci su u poslednja dva kola pobedili BSK (3:2) i Donji Srem (2:0) i u dobroj formi očekuju meč sa Jagodinom.
U beogradskom derbiju OFK Beograd na Karaburmi igra sa Radom koji ne zna za poraz ove sezone, dok su "romantičari" i dalje bez pobede. Sloboda u Užicu dočekuje Vojvodinu koja na poslednjih šest mečeva nije izgubila od Užičana.
Posle osmog kola sledi dvonedeljna pauza zbog mečeva "A" i mlade reprezentacije Srbije, a deveto kolo je na programu 20. i 21. oktobra.

Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Subotica

Nastavak na TvojPortal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Spartak - Crvena zvezda 0:0

Izvor: Mondo, 07.Okt.2012

U toku je prva od osam utakmica 8. kola Jelen Superlige. U Subotici, pred oko 8.000 navijača: Spartak Zlatibor voda - Crvena zvezda bez golova...Pomereno za jedan dan - počelo je 8. kolo Jelen Superlige i to derbi utakmicom u Subotici...U toku je prvo poluvreme pred oko 8.000 navijača: Spartak Zlatibor...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.