JSDP: Vučelić menja Vujoševića?

Izvor: B92, 27.Okt.2015, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSDP: Vučelić menja Vujoševića?

Potpredsednik FK Partizan Milorad Vučelić mogao bi da zameni Duška Vujoševića na mestu predsednika JSD Partizan.

Vučelić je na promociji Ivice Ilieva na mesto sportskog direktora izjavio da je jedna od tema na UO kluba bila i njegova kandidatura za to mesto i da je prihvatio.

“UO je razmatrao ono što se prethodnih dana pisalo i navljivalo, a to je moja kandidatura za predsednika sportskog društva. Ja sam taj predlog prihvatio“, rekao je Vučelić.

Vujošević je na čelu Sportskog društva Partizan od oktobra 2011. godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučelić: Prihvatio sam da menjam Vujoševića

Izvor: MozzartSport.com, 27.Okt.2015

“Budite sigurni da nećemo straćiti 3.000.000 evra ili 1.000.000 evra, kao što su uradili neki“, istakao je potpredsednik FK Partizan govoreći o planovima kluba u zimskom prelaznom roku..Promocija Ivice Ilieva na funkciju sportskog direktora Partizana nije bila jedina tema Upravnog odbora crno-belih...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.