Vučelić: Prihvatio sam da menjam Vujoševića

Izvor: MozzartSport.com, 27.Okt.2015, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučelić: Prihvatio sam da menjam Vujoševića

“Budite sigurni da nećemo straćiti 3.000.000 evra ili 1.000.000 evra, kao što su uradili neki“, istakao je potpredsednik FK Partizan govoreći o planovima kluba u zimskom prelaznom roku

Promocija Ivice Ilieva na funkciju sportskog direktora Partizana nije bila jedina tema Upravnog odbora crno-belih koji je u popodnevnim časovima održan u Humskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1.

Crno-beli su na sastanku najužeg rukovodstva predložili Milorada Vučelića za novog predsednika Sportskog društva, a potpredsednik fudbalskog kluba prihvatio je ideju da na pomenutoj funkciji nasledi Duška Vujošević kojem je istekao mandat.

“UO je razmatrao ono što se prethodnih dana pisalo i navljivalo, a to je moja kandidatura za predsednika Sportskog društva. Ja sam taj predlog prihvatio“, poručio je Vučelić.

On je prethodno predstavio Ivicu Ilieva javnosti kao novog sportskog direktora crno-belih uz reči ohrabrenja:

“Radi se o čoveku koji sme i koji ima strast prema poslu. Dobio je jednoglasnu podršku UO na osnovu svog viđenja budućnosti Partizana. Imao je smelosti i odvažnosti da se uhvati u koštac. Ja mu u ime kluba želim sve najbolje“, kazao je Vučelić.

On se na kraju dotakao i nagoveštaja koliko je novca sadašnja uprava Partizana spremna da izdvoji za pojačanja u zimskom prelaznom roku. I to baš u danu kada je generalni direktor Miloš Vazura podsetio da je u leto 2011. godine Mladen Krstajić na raspolaganju imao 3.000.000 evra.

“Budite sigurni da nećemo straćiti 3.000.000 evra ili 1.000.000 evra, kao što su uradili neki“, dodao je Vučelić.

Pratite MOZZART i na Vajberu

Piše: Aleksandar Joksić

(FOTO: Starsport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

A u senci izbora Ilieva - Duletova smena?!

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2015

Izgleda da je promena na čelu Jugoslovenskog sportskog društva Partizan sve izvesnija....Nedavno je ''procurela'' informacija da se Dušku Vujoševiću sprema smena i sa mesta predsednika JSD Partizan, nedugo pošto je dobio otkaz i kao trener košarkaša crno-belih, a večeras se pokazalo da to nisu...

Nastavak na Sportske.net...

Sve spremno za smenu Vujoševića

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2015

Milorad Vučelić je zvanično kandidat Fudbalskog kluba Partizan za novog predsednika Jugolsovenskog sportskog društva Partizan...To je saopšteno posle sednice Upravnog odbora Fudbalskog kluba, na kojoj je za novog sportskog direktora imenovan Ivica Iliev...- Jedna od tema današnje sednice UO bila...

Nastavak na Vesti-online.com...

Vučelić pred izbor za predsednika SD Partizan: Prioritet je košarkaški klub

Izvor: MozzartSport.com, 28.Okt.2015, 15:15

“On je u najtežem problemu i već smo imali neke razgovore“..Samo formalnost deli Milorada Vučelića od imenovanja na mesto predsednika Sportskog društva Partizan. Kao jedini kandidat na sutrašnjim izborima jasno je da će potpredsednik fudbalske sekcije crno-belih naslediti Duška Vujoševića....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.