JSD Partizan: Presudom odbačene sve optužbe na račun JSD Partizan i Mijailovića

Izvor: B92, 27.Jun.2023, 18:16

JSD Partizan: Presudom odbačene sve optužbe na račun JSD Partizan i Mijailovića

Jugoslovensko sportsko društvo Partizan saopštilo je da je Prvi osnovni sud u Beograd presudom odlučio da nema promene zakonskih zastupnika JSD Partizan u APR.

Iz JSD Partizan navode da su presudom odbačene sve optužbe protiv klubova članova JSD Partizan i predsednika ovog Društva Ostoje Mijailovića.

"Presuda ima sedam stavova od kojih će se JSD Partizan nakon današnjeg prijema iste žaliti na dva stava. Istovremeno, JSD Partizan iz obaveze >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prema istinitom informisanju javnosti naglašava kako je na današnji dan, presuda iz stava jedan irelevantna, jer je izabrani predsednik JSD Partizan na tu funkciju izabran na sednici koja je održana 17. marta ove godine", saopšteno je iz JSD Partizan.

"JSD Partizan je presudu primio na današnji dan i ostaje nejasno kako je samo deo te presude (stav jedan) dospeo u javnost baš 22. juna na dan odigravanja najvažnije utakmice u sezoni za KK Partizan, čiji je predsednik ujedno i predsednik JSD Partizan. Ovu misteriju, JSD Partizan ostavlja crno-beloj javnosti da razreši", zaključuje se u saopštenju JSD Partizan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasio se JSD i objavio sudsku presudu: Odbačene sve optužbe, Ostoja Mijailović ostaje predsednik

Izvor: Piplmetar.rs, 27.Jun.2023

Foto: Nikola Tomić. .. Sportsku javnost u Srbiji pre nekoliko dana, ponovo, je uzbzrkala informacija po kojoj je Prvi osnovni sud u Beogradu poništio odluku o imenovanju Ostoje Mijailovića za predsednika Jugoslovenskog sportskog društva Partizan donetu u septembru prošle godine. Ipak, ispostavilo...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.