Izvor: HotSport.rs, 10.Jun.2017, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOVETIĆ ‘LOMI KIČME’: Prelep gol Crnogorca kojem je prethodio sjajan lažnjak (VIDEO)

Našim susedima za sada veoma dobro ide protiv Jermenije.
Prvo je Fatos Bećiraj ‘načeo’ goste, a potom je prednost udvostručio Stevan Jovetić.
Nekadašnji igrač Partizana je učestvovao i u akciji za prvi gol, dodao je Vladimiru Jovoviću koji je u kaznenom pronašao Bećiraja, a igrač Dinama iz Moskve se veoma dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << snašao i prevario golmana Jermenije.
A onda majstorija u 28. minutu. Odličan lažnjak Jovetića prilikom kojeg se oslobodio čuvara Mkojana i sa ivice šesnaesterca gostiju levom nogom gađao u donji levi ugao golmana, i bio precizan.
Crna Gora ima veoma lepu prednost na ‘Gradskom stadionu’ u Podgorici, ali kada se setimo prvog duela sa Jermenijom, puleni Ljubiše Tumbakovića moraju pametno da odigraju svih 90 minuta utakmice.


Stevan Jovetic Goal HD -Montenegro 2… by LiveFootball28
The post JOVETIĆ ‘LOMI KIČME’: Prelep gol Crnogorca kojem je prethodio sjajan lažnjak (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

JOVETIĆEV HET-TRIK UZ GOL GODINE: Makazice o kojima će se dugo pričati! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jun.2017

Crna Gora je demolirala Jermeniju u Podgorici sa 4:1 i probila se na deobu drugog mesta grupe E, koje deli sa Danskom sa po 10 bodova. Prva je Poljska, koja je uz het-trik Levandovskog pobedila Rumuniju na svom terenu i tako zacementirala vrh tabele sa 16 bodova...Stevan Jovetić je još jednom u nacionalnom...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.