JEZIVO: Darko Brašanac krvave glave sa čalmom završio utakmicu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Avg.2015, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVO: Darko Brašanac krvave glave sa čalmom završio utakmicu (FOTO)

Posle veoma bledog prvog poluvremena u Humskoj, u drugom je “prštalo” na sve strane. Partizan je zaigrao mnogo bolje, čvršće i agresivnije, postigao je dva gola i napravio preokret. Slavio je sa 2:1, ali je to bila Pirova pobeda zbog poraza u prvom meču 1:0.

Tragove velike borbe najviše je na svojoj koži, to jest glavi osetio Darko Brašanac. Vezista Partizana je utakmicu završio sa čalmom na glavi, krvavog dresa i velikim hematomom kod oka. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Darko je više ličio na hrabrog ranjenog vojnika sa Cera, no na fudbalera.

The post JEZIVO: Darko Brašanac krvave glave sa čalmom završio utakmicu (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.