JEDNA SMO PORODICA: Duljaj čvrsto veruje da će se uspeh košarkaša Partizana pretočiti i na fudbal

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 16:30

JEDNA SMO PORODICA: Duljaj čvrsto veruje da će se uspeh košarkaša Partizana pretočiti i na fudbal

Potrebno je dosta truda.

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je da "crno-beli" moraju da pobeđuju u nastavku sezone ako žele da poprave plasman na tabeli plej-ofa Superlige Srbije.

Fudbaleri Partizana će sutra gostovati ekipi TSC-a u Bačkoj Topoli u 33. kolu Superlige Srbije.

- Nama je svaka utakmica pritisak. Ostalo je još pet kola, tako da posle ovih pet kola možemo da podvučemo crtu. Igramo protiv ekipe, koja igra odličan fudbal, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imaju odličnog trenera koji je uspeo da sprovede svoje ideje. Igraju napadački fudbal, dosta kvalitetnih igrača u ekipi, Đakovac, Jovanović, Ratković, Vukić, Ilić, odličan tim koji se odlično uklopio, tako da su zasluženo na drugom mestu - rekao je Duljaj na konferenciji za medije.

Trener Partizana je istakao da ga interesuje samo kako će sutra "crno-beli" izgledati na meču u Bačkoj Topoli.

- Verovatno će i oni imati neki pritisak da ostanu na toj poziciji, međutim najvažnije je kako ćemo mi izgledati na sutrašnjoj utakmici. Želimo pobede do kraja sezone. Borimo se i nema predaje, idemo do kraja - dodao je Duljaj.

On je istakao da igrači na treningu rade odličan posao.

- Samo kada bi bar 80 odsto uspeli da sprovedu i na utakmici, mislim da bi tabela izgledala sasvim drugačije - naveo je Duljaj i dodao da mu je žao što Partizan neće imati podršku navijača u naredne tri utakmice.

Duljaj je naveo da prati rezultate košarkaša Partizana, koji vode 2:0 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige protiv Reala.

- Drago mi je zbog košarkaša Partizana, zato što smo mi jedna porodica. Čvrsto verujem da će isto tako biti što se tiče fudbalskog kluba Partizan, jer samo zajedno možemo da dođemo do onoga što nam je potrebno, a to je da se sačuva tradicija koja dugo traje - zaključio je Duljaj.

TSC je drugi na tabeli plej-ofa SLS sa 65 bodova, dok je Partizan peti sa 58. Utakmica između TSC-a i Partizana biće odigrana sutra od 19 sati u Bačkoj Topoli.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.