JEDAN PARTIZAN IMAMO: Mitar poslao uplatu iz Londona i pomogao košarkaškom klubu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 15:39

JEDAN PARTIZAN IMAMO: Mitar poslao uplatu iz Londona i pomogao košarkaškom klubu

Sakupljeno više od milion i po evra.

Nekadašnji fudbaler Partizana Aleksandar Mitrović jedan je od najvećih donatora u akciji KK Partizan "Jedan Partizan imamo". Na listi uplaćenih donacija navodi se da je centarfor londonskog Fulama uplatio crno-belima 662.155 dinara, odnosno 5.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << funti.

Pomenuta akcija je pokrenuta na inicijativu navijača u cilju pomoći klubu da skupi novac za plaćanje 7,5 miliona evra poreskog duga.

Prema poslednjem preseku stanja, skoro 15.000 partizanovaca je uplatilo novac, a skupljeno je, za sad, oko 1,5 miliona evra.

Najveća donacija je anonimna u iznosu od 12 miliona dinara, dok su malo manje, po 11,72 miliona uplatili članovi UO KK Partizan predsednik Ostoja Mijailović, Milija Babović, Nebojša Šaranović, Nebojša Ivković, Dejan Čakajac i Nenad Kovač.

Tu je još jedna anonimna uplata od pola miliona dinara, među većim donatorima je i bivši košarkaš Partizana Aleksandar Pavlović sa 350.000 dinara, a u akciju se uključio i NBA as Aleksej Pokuševski, uz mnoge druge javne ličnosti.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MITROGOL JOŠ JEDNOM POKAZAO KOLIKO VOLI PARTIZAN: „Grobari“ prikupili 1.5 miliona evra za dug!

Izvor: HotSport.rs, 27.Apr.2023

Za samo 10 dana prikupljeno je 1/5 poreskog duga KK Partizan MozzartBet nastavlja da pomera granice. Klub je objavio da je za samo 10 dana od kad je pokrenuta dobrovoljna akcija „Imamo jedan Partizan„, u cilju vraćanja poreskog duga u iznosu od 7.5 miliona evra, prikupljeno već 1.5 miliona. Oni...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.