Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2023, 20:27

"JA SAM KRIV": Oglasio se Duljaj nakon DEBAKLA u Azerbejdžanu!

Šokantan poraz crno-belih...

Ekipa Partizana poražena je na gostovanju azerbejdžanskom Sabahu u Masaziru u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije, rezultatom 2:0. Nakon meča i iznenađujućeg poraza, oglasio se i trener beogradskog kluba Igor Duljaj.

- Mora bolje da se igra. Ušli smo veoma loše u utakmicu, zasluženo su pobedili jer mi smo šutnuli samo nekoliko puta, što je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nedopustivo. Ovo je moja krivica, moja odgovnorst, ja ću reći to i igračima, kaže Duljaj i nastavlja:

- Tri utakmice zaredom smo igrali. Kalulu je bio planiran da uđe kasnije, imao je povredu, pa je plan bio da uđe pa da izađe, da počne, pa ćemo videti šta dalje. Problem je kako smo ušli utakmicu, ja sam kriv, nema ništa do igrača, jasan je Duljaj.

Revanš meč igra se 17. avgusta, na stadionu Partizana u Beogradu.

 - Da bude bolji odnos i biće sve bolje, zaključio je Duljaj.

  - istakao je Duljaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Duljaj: Ništa nije do igrača, ja sam kriv!

Izvor: B92, 10.Avg.2023

Trener Partizana Igor Duljaj preuzeo je odgovornost za težak poraz u Azerbejdžanu od Sabaha rezultatom 2:0 (0:0)...On je posle meča za "ArenaSport" rekao da ništa nije do igrača, iako je svima jasno da su oni podbacili na samom terenu protiv debitanta u evropskim takmičenjima..."Mora bolje da se...

Nastavak na B92...

Duljaj: Samo moja krivica, u revanšu moramo da napadnemo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2023, 08:23

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je, posle šokantnog poraza od Sabaha u Azerbejdžanu (2:0), da je krivica apsolutno njegova i da će sve uraditi da u revanšu bude drugačije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.