Između Partizana i PSŽ još dve utakmice za Zvezdu

Izvor: Mondo, 21.Sep.2018, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Između Partizana i PSŽ još dve utakmice za Zvezdu

Fudbalere Crvene zvezde posle "večitog derbija" čekaju još dve superligaške utakmice u samo četiri dana.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Posle "večitog derbija" u nedelju protiv Partizana (nedelja, 19h, prenos možete da gledate na TV Arena sport na mts TV), >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Crvena zvezda će u sredu, 26. septembra, gostovati Napretku u odloženom meču 5. kola Superlige.

Utakmica je zakazana za 18.30 časova.

Tog dana Zvezda je trebalo da igra utakmicu 1/16 finala Kupa Srbije protiv Dinama iz Vranja (u Surdulici), ali je očigledno da je kup utakmica pomerena za neki drugi termin.

Na sajtu Crvene zvezde se ne navodi ništa oko toga.

Posle meča sa Napretkom Zvezda će dočekati Mladost u okviru 10. kola Superlige. Duel sa ekipom iz Lučana zakazan je za subotu, 29. septembar, od 20:30. To znači da će ekipa Vladana Milojevića odigrati tri utakmice za sedam dana.

Crveno-beli posle sedam prvenstvenih utakmica imaju maksimalan učinak, odnosno 21 osvojen bod i gol-razliku 22:3.

Zvezda će 3. oktobra gostovati Pari Sen-Žermenu u 2. kolu Lige šampiona (utakmice možete da gledate na kanalima TV Arena sport 4 meseca besplatno na mts TV).

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport!

MONDO NAJAVA "VEČITOG DERBIJA"

Izvor: MONDO
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.