Izlazimo iz depresije!

Izvor: Press, 24.Maj.2010, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izlazimo iz depresije!

Duško Vujošević: Mnogi igrači Partizana bili su veoma potišteni posle poraza na fajnal-foru. Pobeda protiv Hemofarma mogla bi da ih vrati u život
Trener Partizana Duško Vujošević smatra da njegov tim polako izlazi iz depresije, u koju su pojedini igrači pali posle fajnal-fora u Parizu. Crno-beli su u subotu pobedili Hemofarm 74:69 u derbiju 10. kola Superlige i tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << obezbedili prvo mesto i prednost domaćeg terena pred plej-of, a Vujošević ističe da nema posebnih želja za protivnika Partizanu u polufinalu.

- Da nam je neko pre početka sezone rekao da ćemo ući na fajnal-for Evrolige, ja bih ga smatrao velikom budalom. Medutim, mi smo otišli tamo i kad smo na onakav način izgubili plasman u finale, neki su ušli, ne samo u fizičku potrošenost, već i u najavu depresije. Međutim, sada izlazimo iz toga - rekao je Vujošević.
Partizan je i protiv Vrščana trijumfovao posle velike borbe, a zanimljivo je da je ponovo igrač crno-belih postigao trojku sa velike udaljenosti, ali u poslednjim sekundama prvog poluvremena. Kuriozitet je da to nije bio Kecman kao u Zagrebu i Pančevu, već centar Aleksandar Marić, ali Vujošević objašnjava da su te učestale trojke sa velikih udaljenosti posledica vežbanja da se ide na pobedu.

- Ne vežbamo šuteve sa tako velike daljine, ali vežbamo da pobedimo u svakoj utakmici. Ozbiljno, moramo da popravimo taj šut za tri poena, protiv Hemofarma smo imali pet trojki iz 21 pokušaja - objasnio je Vujošević.
Strateg Partizana na kraju ističe da nema posebnih želja u plej-ofu.
- Nemam želju za nekim posebnim rivalom u polufinalu. To mogu da budu FMP, Radnički ili Zvezda. Svako od njih ima posebne kvalitete. Radnički ima sezonu kakvu nikad nije imao, Zvezda je uvek Zvezda, FMP ima svoje kvalitete, jaku unutrašnju igru. Ko god da bude ispred nas, mi moramo da ga prođemo - rekao je Vujošević.

Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.