DRUGI PIŠU: Jokanović pred povratkom u Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 17:40

DRUGI PIŠU: Jokanović pred povratkom u Partizan

Već je sedeo na klupi crno-belih, između 2007-2009. godine.

Srpski trener Slaviša Jokanović iza sebe ima izuzetno turbulentnu sezonu u Dinamu iz Moskve. Posle odličnog starta, usledili su slabiji rezultati, te mu tamošnji mediji ne predviđaju ostanak u Rusiji.

Mediji su smenjivali Slavišu Jokanovića dva puta tokom sezone, ali je uprava kluba odlučila da sa srpskim trenerom okonča neuspešnu sezonu. .

Slaviša Jokanović će na kraju sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otići sa mesta glavnog trenera Dinama, a karijeru može da nastavi u Srbiji, Kataru ili Saudijskoj Arabiji.

- Jokanovićev ugovor sa Dinamom neće biti produžen, jer trener nije ispunio postavljene zadatke. Slaviša planira da se vrati u Srbiju. Od opcija za nastavak trenerske karijere moguć je povratak u Partizan ili da preuzme neki od klubova šampionata u Kataru ili Saudijskoj Arabiji - piše ruski portal "Sport24".

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slaviša Jokanović se vraća u Partizan?

Izvor: B92, 04.Maj.2023

Srpski stručnjak Slaviša Jokanović mogao bi, prema pisanju ruskih medija, od naredne sezone da preuzme Partizan...Jokanović je trenutno šef struke Dinama iz Moskve, ali kako navodi portal "Sport 24", njemu ugovor neće biti produžen...Tim iz ruskog šampionata je uprkos lošim rezultatima ove sezone...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.