Ivica Iliev: Miševi, gde ste sad? (VIDEO)

Izvor: Mondo, 24.Nov.2017, 03:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivica Iliev: Miševi, gde ste sad? (VIDEO)

Partizanova loža eksplodirala od radosti nakon što se tim plasirao u nokaut fazu Lige Evrope. Iliev u ekstazi, sa porukom za "opoziciju" i razne kritičare. Pogledajte radost čelnika Partizana i šta je izjavio Iliev!

Partizan je čekao i dočekao - dugo čekano "evropsko proleće" se dogodilo!

Sve ono što je Partizan prosipao godinama unazad, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a često je, gotovo redovno, igrao u grupnim fazama evropskih takmičenja (najčešće u Ligi Evrope), onaj nesrećni poraz od Augzburga pre dve godine... sadašnja generacija je "naplatila".

Loža na zapadnoj strani stadiona Partizana, gde sede čelnici kluba, nakon što je sudija svirao kraj meča Partizan - Jang Bojs, a na semaforu stajalo 2:1, prosto je eksplodirala od radosti.

Grlili su se i ljubili čelnici Partizana, pevali sa navijačima, a sportski direktor Ivica Iliev je ispuštao krike, zaplakao...

POGLEDAJTE



Izvor: TV Partizan

Kada su se strasti smirile, Iliev je dao izjavu za TV Partizan koja će se prepričavati! Rekao je Iliev da je ponosan na sve, da je ovo obećao još letos, a svim kritičarima je poručio: "Nevernici jedni, verujte nama"!.

"Ponosan sam na igrače, na stručni štab, na našeg velikog trenera, najponosniji na naše navijače, oni su nas nosili", rekao je Iliev, uz opasku:

"Komentarisali smo tokom meča da ona pesma ("Skači, igraj, napadaj") ima nešto božansko u sebi i taj ritam nas je nosio. Na krilima navijača mi letimo!".

Iliev naglašava da se "Parni valjak" ovime ne zaustavlja:

"Tamo negde letos sam rekao: 'Pravim tim koji će da prođe grupnu fazu Lige Evrope'. Nisam to rekao samo ja, to su rekli svi u klubu, trener, igrači... Velike zasluge svima, mi ovde sigurno nećemo stati, imamo velike ambicije, koje su na nivou renomea ovog velikog kluba, svetog dresa koji naši igrači sa ponosom nose. Divno je biti čovek Partizanai čovek čijim venama teče crno-bela krv. Ponos koji osećam ja ne mogu rečima da opišem u ovom trenutku. Sve staje u jednu reč, a to je ISTORIJA".

Partizan je nesrećno izgubio od kijevskog Dinama u Beogradu (2:3), ali će u poslednjem kolu imati priliku da se baš protiv Dinama u Kijevu, koji je izgubio od Skenderbega, bori za prvo mesto u Grupi B.

Iskoristio je Iliev taj meč protiv kijevskog Dinama da se obrati raznim kritčarima, "opoziciji"...

"Mi smo izgubili od Dinama iz Kijeva da bi se miševi pokazali, da bi svi nevernici pokazali ko su i šta su, svi oni koji pričaju da vole Partizan, a ustvari mrze i sebe i sve što je crno-belo... E, oni su se sad pokazali. Nevernici jedni, verujte nama! Ja sam obećao i svako svoje obećanje ispunjavam... Pokazali su se oni koji su pričali 'Đukiću, odlazi', 'koji je ovo fudbal', 'šta igrate', 'sa ovakvom igrom nečete daleko'... Nismo daleko, ali ćemo tek daleko da odemo!".

Uzvratio je sportski direktor Partizana i na kritičke komentare u vezi sa pojedinim igračima kada su dolazili u Partizan. Još je u sećanju ona njegova epska konferencija za novinare kada je predstavljao Ognjena Ožegovića, kada je povikao: "Ja garantujem za ovog momka!".

"Leonardo je veliki igrač, ali Tavamba toliku razliku pravi u evropskim okvirima, da e pitam da li je on veći od Leonarda. Ovakvu razliku, ovakvu dominaciju u evropskim utakmicama nijedan igrač Partizana nikada nije pravio. Savo Milošević mi je još letos rekao: 'Ne puštajte Tavambu, on je najbolji špic u zemlji'. Svi oni koji su pričali za njega, za Evertona, za druge da ništa ne znaju, sad se pokazalo da oni ništa ne znaju. Sa vama nećemo više da pričamo, i nemate pravo da se javljate, a kad se budete javljali, onda ćemo lepo sa dobrim dosijeom o svakom od nas, prvi Ivica Iliev, zajedno sa mojim aborcem Željkom Pantićem da udarimo na vas".

Nastavio je Iliev u dahu:

"Bio sam na stubu srama kad sam rekao da ja stojim iza Ožegovića. Eto sada taj omraženi igrač ovako vrača! Da ne zaboravimo Danila Pantića koji je eksplodirao, Meska Jankovića koji je leteo po terenu, naše srce Evertona, čudesnog Jevtu, odbranu od čelika, našeg velikog Vladimira i našeg legendarnog Saleta koji uđe da zatvori utakmicu".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.