Ivanović: Partizan najbolji napadački tim u Evropi

Izvor: B92, 27.Nov.2022, 16:58

Ivanović: Partizan najbolji napadački tim u Evropi

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović pohvalio je igru u napadu Partizana pred prvi derbi u sezoni.

Dva tima odmeriće snage u okviru osmog kola ABA lige u ponedeljak od 20.00 časova.

"Partizan je ove godine napravio izuzetno dobar tim. Napadački tim sa najvećim potencijalom, i u napadu u ovom trenutku i najbolji tim u Evropi. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Samim tim moraćemo da odigramo izuzetno dobro u odbrani kako bi došli do pobede u ovom meču", rekao je kratko i jasno Ivanović.

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić kaže da trenutna forma ništa ne znači u derbiju.

"Igramo meč sa Partizanom, prvi ove sezone. Te utakmice su uvek drugačije, u kojima trenutna forma nije presudna. Očekuje nas vrlo iskusna izvanredna napadačka ekipa prevođena još iskusnijim stručnim štabom, i tokom leta pojačana sa namerom da napravi rezultat u Evroligi. Vredno se pripremamo nakon teških utakmica protiv Albe i Makabija, i verujem da ćemo odigrati dobru utakmicu u ponedeljak pred našim navijačima", rekao je Ognjen Dobrić.

Inače, Zvezda je u seriji od četiri uzastopne pobede, od čega su tri ostvarene u Evroligi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.