OBRADOVIĆ PRED ZVEZDU: Za pobedu u derbiju je potrebno 40 minuta dobre igre

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2022, 15:12

OBRADOVIĆ PRED ZVEZDU: Za pobedu u derbiju je potrebno 40 minuta dobre igre

Strateg Partizana jasan.

Trener Partizana Željko Obradović izjavio je da će košarkaši "crno-belih" dati sve od sebe na derbi meču osmog kola regionalne lige protiv Crvene zvezde. Utakmica između Crvene zvezde i Partizana biće odigrana u ponedeljak od 20 sati.

- Prvi derbi u nizu koji ćemo igrati ove godine. Promena trenera je pokazala da su se vratili na pravi kolosek, da igraju veoma dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nikada nijedna utakmica protiv Crvene zvezde nije bila laka. Specijalna utakmica, to svi znamo. Trudimo se i pripremamo da odigramo najbolje što možemo. Ko god da bude u našoj ekipi, moramo da damo sve od sebe, u poslednje dve utakmice je bilo jasno da na momente igramo veoma dobro, na momente slabo i bez koncentracije. Jasno je da moramo da igramo u kontinuitetu dobro ako želimo dobru utakmicu - istakao je Obradović za sajt KK Partizan.

Partizan je na sedam mečeva ove sezone u ABA ligi ostvario sedam trijumfa, dok Crvena zvezda ima pet pobeda i jedan poraz, uz meč manje.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Obradović: Protiv Zvezde ćemo dati sve od sebe

Izvor: RTS, 27.Nov.2022

Trener Partizana Željko Obradović izjavio je da će košarkaši njegovog tima dati sve od sebe na derbi meču osmog kola regionalne lige protiv Crvene zvezde. . Strateg crno-belih istakao je da se Crvena zvezda nakon smene trenera vratila na pravi kolosek i da će zato...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.