Izvor: RTS, 27.Jan.2023, 23:12

Ivanović: Partizan je odigrao bolje, strpljenje je bilo ključno

Partizan je bio strpljiv, mi nismo i to je rešilo pitanje pobednika, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović nakon utakmice sa Partizanom.
Košarkaši Partizana pobedili su u derbiju ekipu Crvene zvezde 79:78 (20:18, 25:19, 12:17, 22:24) u utakmici 21. kola Evrolige.

" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizan je odigrao bolje od nas. Ključ meča je bilo strpljenje. Velika razlika između osvojenih i izgubljenih lopti je posledica strpljenja. Želeli smo brzo da dobijemo utakmicu, ali to tako ne ide. Rekao sam igračima da mirno spavaju, pa ćemo u sledećem meču videti šta će biti", rekao je trener Zvezde na konferenciji za medije.
Jedno od pitanja bilo je u vezi sa Nemanjom Nedovićem.
"Zašto sam često izvodio iz igre Nedovića? Pa svi treneri su malo ludi, a svi mogu da budu treneri. Nemam zaista zamerki, ponavljam, rekao sam momcima da mirno spavaju. Što bi rekao veliki zvezdaš Matija Bećković, ćeraćemo se još. Suđenje neću da komentarišem", izjavio je Ivanović.
Osvrnuo se trener "crveno-belih" i na ambijent u hali.
"Čestitam navijačima, atmosfera je bila fenomenalna. Da li sam video transparent na tribinama gde su bili navijači Partizana? Zaista nisam. Poslali smo lepu sliku u Evropu, okrećemo se obavezama koje slede", zaključio je Ivanović.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanović: Razlika u izgubljenim i osvojenim loptama presudila

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jan.2023

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je večeras da njegovi igrači nisu bili strpljivi, ali da nema šta da im zameri posle poraza od Partizana u Evroligi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

PORAZ U DERBIJU JE VEĆ ZABORAVLJEN: Zvezda se OKRENULA ka novom izazovu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 17:32

Duel je na programu u nedelju...Košarkaši Crvene zvezde su u petak izgubili od Partizana u evroligaškom derbiju, a već u nedelju (15.00) ih očekuje nova utakmica kada će gostovati FMP-u u okviru 17. kola ABA lige...- Već smo se okrenuli narednoj utakmici, a to je duel sa FMP-om. Vrlo talentovana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.