PORAZ U DERBIJU JE VEĆ ZABORAVLJEN: Zvezda se OKRENULA ka novom izazovu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 17:32

PORAZ U DERBIJU JE VEĆ ZABORAVLJEN: Zvezda se OKRENULA ka novom izazovu

Duel je na programu u nedelju.

Košarkaši Crvene zvezde su u petak izgubili od Partizana u evroligaškom derbiju, a već u nedelju (15.00) ih očekuje nova utakmica kada će gostovati FMP-u u okviru 17. kola ABA lige.

- Već smo se okrenuli narednoj utakmici, a to je duel sa FMP-om. Vrlo talentovana ekipa, koja igra dobru energičnu košarku sa puno trčanja i tranzicije. Imaju dobre rezultate i svoju ambiciju. Očekivano je da ovako mlad tim koji je pojačan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa vrlo dobrim strancima igra sa mnogo energije i na to ćemo morati da odgovorimo - rekao je trener Crvene zvezde Duško Ivanović, prenosi klub.

- Zaista nemamo mnogo vremena za odmor i pripremu ove utakmice, ali raspored je takav kakav je - dodao je strateg crveno-belih.

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić naveo je da FMP igra odlično ove sezone, da ima svoj prepoznatljiv stil igre i dobre rezultate.

- Malo je vremena, ušli smo u mini ciklus u kome ćemo odigrati nekoliko vrlo teških utakmica u kratkom vremenskom periodu, ali moraćemo da odgovorimo već u nedelju čvrstom i odgovornom igrom - rekao je Dobrić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Problem pred Zvezdu – povredio se Meli

Izvor: B92, 28.Jan.2023

Kako javljaju italijanski mediji, košarkaš Olimpije Milana Nikolo Meli doživeo je povredu...Olimpija Milano u nedelju 29. januara igra protiv Trenta u italijanskom "Palakanestru", a tamo će biti bez Nikola Melija...Kako je javljeno, on ima probleme sa mišićima lista leve i desne noge i odlučeno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.