Izvor: RTS, 27.Nov.2022, 16:38

Ivanović: Partizan je ekipa sa najvećim ofanzivnim potencijalom u Evropi

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da je Partizan u ovom trenutku napadački tim sa najvećim potencijalom u Evropi i da će najveći fokus njegove ekipe biti na odbrani.
Trener crveno-belih je istakao da Zvezda mora biti na visokom nivou u odbrani.

"Partizan je ove godine napravio izuzetno dobar tim. Oni su apadačka ekipa sa najvećim potencijalom, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i u napadu u ovom trenutku i najbolji tim u Evropi. Samim tim moraćemo da odigramo izuzetno dobro u odbrani kako bi došli do pobede u ovom meču", rekao je Ivanović, prenosi zvanični sajt kluba.
Ekipa Crvene zvezde zabeležila je pred ovu utakmicu četiri uzastopne pobede od toga tri u Evroligi, a Ivanoviću će ovo biti prvi gradski derbi.
"Te utakmice su uvek drugačije, u kojima trenutna forma nije presudna. Očekuje nas vrlo iskusna izvanredna napadačka ekipa prevođena još iskusnijim stručnim štabom, i tokom leta pojačana sa namerom da napravi rezultat u Evroligi. Vredno se pripremamo nakon teških utakmica protiv Albe i Makabija, i verujem da ćemo odigrati dobru utakmicu u ponedeljak pred našim navijačima", rekao je košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić.
Crvena zvezda je apelovala na sve da sportski, fer i korektno navijaju za svoj klub, bez ikakvih ubacivanja predmeta na teren, vređanja protivnika i aktera ove utakmice.
Crvena zvezda će u ponedeljak uveče od 20 sati na svom terenu dočekati Partizan u derbi meču osmog kola regionalne lige. 
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanović: Partizan je ove godine napravio dobar tim

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2022

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da je Partizan u ovom trenutku napadački tim sa najvećim potencijalom u Evropi...Crvena zvezda će sutra uveče od 20 sati na svom terenu dočekati Partizan u derbi meču osmog kola Evrolige..."Partizan je ove godine napravio izuzetno dobar...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Košarkaški praznik – Zvezda ili Partizan?

Izvor: B92, 28.Nov.2022, 10:01

Prvi okršaj crveno i crno-belih ove sezone donosi veliku radost ljubiteljima košarke...Za razliku od večerašnjeg domaćina koji je u regionalnom takmičenju do sada zabeležio 5 pobeda i poraz, Partizan ima maksimalan učinak...To, međutim, u derbijima nema nikakav značaj i sasvim je sigurno da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.