Читај ми!

Ivanović: Partizan je ekipa sa najvećim ofanzivnim potencijalom u Evropi

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da je Partizan u ovom trenutku napadački tim sa najvećim potencijalom u Evropi i da će najveći fokus njegove ekipe biti na odbrani.

Trener crveno-belih je istakao da Zvezda mora biti na visokom nivou u odbrani.

"Partizan je ove godine napravio izuzetno dobar tim. Oni su apadačka ekipa sa najvećim potencijalom, i u napadu u ovom trenutku i najbolji tim u Evropi. Samim tim moraćemo da odigramo izuzetno dobro u odbrani kako bi došli do pobede u ovom meču", rekao je Ivanović, prenosi zvanični sajt kluba.

Ekipa Crvene zvezde zabeležila je pred ovu utakmicu četiri uzastopne pobede od toga tri u Evroligi, a Ivanoviću će ovo biti prvi gradski derbi.

"Te utakmice su uvek drugačije, u kojima trenutna forma nije presudna. Očekuje nas vrlo iskusna izvanredna napadačka ekipa prevođena još iskusnijim stručnim štabom, i tokom leta pojačana sa namerom da napravi rezultat u Evroligi. Vredno se pripremamo nakon teških utakmica protiv Albe i Makabija, i verujem da ćemo odigrati dobru utakmicu u ponedeljak pred našim navijačima", rekao je košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić.

Crvena zvezda je apelovala na sve da sportski, fer i korektno navijaju za svoj klub, bez ikakvih ubacivanja predmeta na teren, vređanja protivnika i aktera ove utakmice.

Crvena zvezda će u ponedeljak uveče od 20 sati na svom terenu dočekati Partizan u derbi meču osmog kola regionalne lige. 

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво