Ivanov Bazelov u naredne tri sezone, finansijski detalji ostali tajna

Izvor: Blic, 08.Avg.2013, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanov Bazelov u naredne tri sezone, finansijski detalji ostali tajna

Šampion Švajcarske Bazel konačno je ispunio želju da angažuje defanzivca Partizana Ivana Ivanova, koji je sa klubom potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu.

Posle odlaska Aleksandra Dragovića u Dinamo Kijev, Bazel je u bugarskom defanzivcu video adekvatnu zamenu, i uspeo je da ga angažuje posle dugih pregovora u kojima je kočnica bio Partizan.

Crno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su insistirali da zadrže Ivanova uprkos zahtevu koji je podneo u januaru, da po završetku sezone ode u drugi klub. Bazel je insistirao na dovođenju Bugarina, koji je na kraju potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu, a finansijski detalji transfera nisu objavljeni.

Ivanov će moći da igra za Bazel u nastavku evropskih takmičenja, na leđima će nositi broj 13, a već u četvrtak pridružiće se saigračima na prvom treningu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ivanov Bazelov u naredne tri sezone, finansijski detalji ostali tajna

Izvor: Dzungla.org, 08.Avg.2013

Šampion Švajcarske Bazel konačno je ispunio želju da angažuje defanzivca Partizana Ivana Ivanova, koji je sa klubom potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.