Ivan Tomić: Da puna Humska grmi i raširi šalove

Izvor: Mondo, 31.Dec.2015, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Tomić: Da puna Humska grmi i raširi šalove

Novogodišnji intervju MONDA sa trenerom Partizana.

Teleoptik, 28. decembar.

Stižemo u popularni "Zemunelo" u dogovoreno vreme. Tačno u podne, fotoreporter i novinar MONDA. Imamo zakazani intervju sa Ivanom Tomićem, prvi kao trenerom Partizana.

Nije u kancelariji, pa moramo malo da ga sačekamo. Nismo se pošteno ni smestili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u udobne fotelje na prvom spratu, kada začusmo prepoznatljiv glas.

MOCA VUKOTIĆ, PA IVAN TOMIĆ

Ivan Tomić je prvi posle Momčila Vukotića koji je sa pozicije sportskog direktora postao trener Partizana. Legendarni napadač bio je direktor od 1984-1988, a šef stručnog štaba u sezoni 1988-1989.

"Nisam znao za tu informaciju, iskoristiću priliku kada se sretnemo da mi prenese iskustva. Moca je legenda Partizana i divan čovek".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.