Inđija premira Partizan i Čukarički!

Izvor: S media, 24.Maj.2011, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inđija premira Partizan i Čukarički!

Inđija će ponuditi premiju fudbalerima Partizana da u sledećem kolu pobede Metalac i igračima Čukaričkog da savladaju Hajduk, njihove glavne konkurente u borbi za opstanak.

Vest da superligaški debitant namerava da plati crno-belim ekipama za pobedu protiv Milanovčana i Kuljana objavio je Petar Filipović, potpredsednik Upravnog odbora Inđije.

Tejgo u timu kola, ali u Gani

Frka >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na Banjici: Ranko Stojić vodio trening, Nikolić otišao!

"Grobari" hteli Stojkovića, a videli Ilieva

– U interesu nam je da Metalac i Hajduk izgube i zato ćemo ponuditi premiju Partizanu i Čukaričkom kao dopunsku motivaciju da pobede Metalac i Hajduk. Smatramo da ne radimo ništa nedozvoljeno, naprotiv, nudimo igračima Partizana i Čukaričkog dodatni razlog da se potrude u pretposlednjem kolu – ističe Filipović.

Koliko će Inđija ponuditi Partizanu i Čukaričkom potpredsednik UO ne želi da objavi.

– Ponudićemo koliko mislimo da je potrebno. Videćemo da li će to biti dovoljno ili ćemo dobiti odgovor kakav nam je poslalo rukovodstvo Slobode Point Sevojno. Uoči prošlog kola predložili smo Slobodi premije za pobedu protiv Metalca, ali dobili smo odgovor da novac ne prihvataju. Rečeno nam je iz rukovodstva da hoće da igraju pošteno i da ne žele dogovor sa nama. Izgleda da nisu imali dovoljno motiva, pa su izgubili, ili je Metalac bio bolje motivisan.

U Inđiji ne kriju zašto su se odlučili na ovakav potez.

– Metalac završnicu prvenstva igra u formi kojom bi mogao u Ligu šampiona. Pitam da li je to tako zato što su zaista dobri ili zato što je prvi čovek Metalca istovremeno potpredsednik FS Srbije i član Upravnog odbora Partizana? Da su zaista dobri kakve rezultate ostvaruju, ne bi se borili za opstanak, pa zaključujem da je reč o drugim stvarima koje nemaju veze sa terenom. Slično je i sa Hajdukom, čiji je gazda član Skupštine Partizana. Sve to takmičenje čini besmislenim…

(Sportski žurnal)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.