Partizan već poklonio remi Metalcu?!

Izvor: S media, 23.Maj.2011, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan već poklonio remi Metalcu?!

Partizanu je za titulu dovoljan još samo bod u dva poslednja kola, pa su se u skladu sa tim ambicije crno-belih i svele na želju da osvoje samo bod na gostovanju protiv Metalca u sredu.

Metalac sudeći prema izjavama trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića i napadača Ivice Ilieva već ima remi u rukama.

– Prvenstveno me zanima da osvojimo još jedan trofej. Na koji način? Pobedom ili remijem. Ljudi pogrešno shvataju i ono što se dešava >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u Italiji i Nemačkoj, jer kad ti odgovara neki rezultat nisi lud da rizikuješ i ne ostvariš ga. Da nam je potrebna pobeda išli bismo da uzmemo tri boda. A sad nam je dovoljan bod, tako ćemo se postaviti, vodeći računa najpre o sopstvenoj mreži - rekao je Ivica Iliev.

Krstajić: Umalo nisam zaplakao

JSL: Četvorkom do četvrte uzastopne titule VIDEO i FOTO

Đurić: Mateus u Partizanu? To je budalaština

Stanojević: Imamo razloga za optimizam

Partizan sa razglasa puštao "Četiri godine tuge"

Aleksandar Stanojević je podsetio da je i Barselona odigrala nerešeno ključnu utakmicu za osvajanje Primere.

- Blizu smo cilja, nećemo dozvoliti da u poslednja dva kola propustimo šansu. Prenoćili smo u karantinu, što svedoči da se ozbiljno spremamo za Metalac, gde ćemo odigrati takmičarski, bez želje da se bilo kome dokazujemo kvalitetom igre. Kako ćemo do trofeja stići? Pazite, i Barselona je ključnu utakmicu igrala na remi, a tako ćemo se i mi truditi da povedemo, a onda ćemo mirno igrati, bez želje da rizikujemo - zaključio je trener Partizana.

Goran Ješić, prvi čovek Inđije, je još ranije najavio da će njegov klub istupiti iz lige ako Metalac ne izgubi od Partizana.

(Sportski žurnal)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Inđija premira Partizan i Čukarički!

Izvor: S media, 24.Maj.2011, 09:01

Inđija će ponuditi premiju fudbalerima Partizana da u sledećem kolu pobede Metalac i igračima Čukaričkog da savladaju Hajduk, njihove glavne konkurente u borbi za opstanak. ..Vest da superligaški debitant namerava da plati crno-belim ekipama za pobedu protiv Milanovčana i Kuljana objavio je...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.