Iliev otkrio, dovodi igrača Leonardovih kvaliteta!

Izvor: Sportske.net, 24.Jun.2017, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iliev otkrio, dovodi igrača Leonardovih kvaliteta!

Partizan ne dovodi mnogo ovog leta, ali planira da to bude kvalitetno.

Kvalitet umesto kvantiteta, to je razmišljanje Ivice Ilieva.

Sportski direktor Partizana istakao je novinarima da planira još jednog fudbalera kojeg će proglasiti za veliko pojačanje Partizana, fudbalera koji je kvaliteta Leonarda.

"Radim na dovođenju još jednog igrača Leonardovog kvaliteta. To ne znači da će Brazilac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << otići iz Partizana, već želim da napravim najbolji mogući Partizan", rekao je Ivica Iliev, prenose Novosti.

Danas se pojavila informacija da će Partizan razgovarati sa Leonardom, Đurđevićem i Evertonom oko ostanka u crno-belom dresu, dolazak novog fudbalera njihovih kvaliteta bi bio pun pogodak pred izlazak u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Dakle, novi ofanzivni fudbaler bi mogao da znači odlazak nekog iz Partizana, možda bi u ovom slučaju bio ugrožen Nemanja Mihajlović.

Da li se možda ponovo radi o Sejdubi Sumi, fudbaleru Slovana iz Bratislave, ili je u pitanju neko drugi, ostaje nam da sačekamo...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MOŽE LI BOLJE ZA CRNO-BELE: Iliev otkrio, dovodi igrača Leonardovog kvaliteta (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Jun.2017

Time bi crno-beli mogli samo da dobiju imajući u vidu doprinos Brazilca od kako je stigao u Humsku.. Ivica Iliev je poručio da se radi na dovođenju novih fudbalera u Partizan, a među njima je i jedan koji je podudarnog kvaliteta kao Leonardo.. Sportski direktor šampiona Srbije je otkrio da se Partizan...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.