4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MOŽE LI BOLJE ZA CRNO-BELE: Iliev otkrio, dovodi igrača Leonardovog kvaliteta (FOTO)

Objavljeno: 24.06.17 u 11:56

Time bi crno-beli mogli samo da dobiju imajući u vidu doprinos Brazilca od kako je stigao u Humsku.
Ivica Iliev je poručio da se radi na dovođenju novih fudbalera u Partizan, a među njima je i jedan koji je podudarnog kvaliteta kao Leonardo.

Sportski direktor šampiona Srbije je otkrio da se Partizan sprema za jedno veliko pojačanje. Nakon podatka da će se Miloš Vazura postarati da Leonardo, Everton i Đurđević ostanu u klubu zbog boljih uslova koje je Partizan spreman da da, videlo se da crno-beli ne računaju samo na one koji su izneli prošlu sezonu.

– Radim na dovođenju još jednog igrača Leonardovog kvaliteta. To ne znači da će Brazilac otići iz Partizana, već želim da napravim najbolji mogući Partizan, kazao je Iliev za ‘Novosti’.

Među navijačima kluba iz Humske je odmah otpočelo ‘licitiranje’ imenima, a najčešće se pominje ime Sejdube Sume dugogodišnje želje i uprave i navijača crno-belih.

0
0

4 Komentara

  1. Komentar….kicma tima milenkovic..ostojic..Everton..jevtovic..Leonardo..djurdjevic..stim sto vise nema milenkovic.jasno kao Dan da je to tanko za evropu.drugi sto men’s najvise boli of nasih rezervnih igraca nemozemo nikog da uzmemo u ovu kicmu tima.zalosno.samo mogu da se krpe kroz nasi ligu. sto sta je sa mihajlovicem sta sa stevanovicem sta sa marjanovicem sta sa djilasom mada bi on mozda I mogao nnesto da uradi epizodno.vidi se da kosovic I jankovica mesto mesto mogu Ali I to ne malo.Nisan ja zahtevan vec samo realan..tavamba neresiva enigma a zauzima mesto stranca.dali nam taj jedan kvalitetan I rezervni stoper ili orvi kako god.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter