Iliev našao zamenu za Đukića, postoji samo JEDAN uslov!

Izvor: Sportske.net, 06.Mar.2018, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iliev našao zamenu za Đukića, postoji samo JEDAN uslov!

Ne jenjavaju spekulacije vezane za smenu trenera u fudbalskom klubu Partizan. Jedan od kandidata navodno je sprema za saradnju ali ima svoj uslov.

Veliki pritisak trpe čelnici fudbalskog kluba Partizan nakon poraza u Nišu ali i dalje nema naznake da će Miroslavu Đukiću biti uručen otkaz.

Strateg crno-belih zaštitio se prilikom potpisivanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ugovora visokom klauzulom u slučaju ovakve situacije, a očigledno veruje u to da može da izvede Partizan iz krize i zbog toga nema nameru da ponudi ostavku.

Od subote se takođe spekuliše o tome ko bi mogao da nasledi Miroslava Đukića i opšti utisak je da Partizan trenutno nema rešenje kojem bi mogao da pribegne.

Marko Nikolić nije realna meta, baš kao ni Radomir Antić, dok je Aleksandar Stanojević odbio ponudu da se vrati u Humsku.

U igri su još bili Ilija Stolica i Vladimir Ivić, a današnje izjave koje su stigle iz Novog Sada svedoče da je i Stolica ispao iz igre.

"Informer" piše da je Ivica Iliev večeras razgovarao sa bivšim trenerom PAOK-a Vladimirom Ivićem koji je izrazio želju da preuzme crno-bele, ali pod jednim uslovom.

Pomenuti izvor prenosi svoja saznanja da je Ivić postavio uslov da ekipu preuzme po završetku tekuće sezone što se i može razumeti ako sagledamo sve trenutne okolnosti.

Kako sada stoje stvari, Miroslav Đukić će ostati na klupi Partizana do kraja sezone, a videćemo da li bi eventualna serija dobrih rezultata i povratak u šampionsku trku možda mogao da dovede do potpunog obrta u čitavoj priči i Đukićevog ostanka u klubu i naredne sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.