Iliev doveo 9 pojačanja, koliko ih je Tomić iskoristio na startu sezone?

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2016, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iliev doveo 9 pojačanja, koliko ih je Tomić iskoristio na startu sezone?

Posle razočaravajućeg starta Partizana u novoj sezoni, već su uveliko u toku medijska prepucavanja o brojnim pojačanjima koje su crno-beli angažovali ovog leta.

Pre svih, kritike na račun sportskog direktora Ivice Ilieva javno je izneo nekadašnji direktor crno-belih Nenad Bjeković, koji je pomalo podsmešljivo govorio o ''transfer bombama'' mladog funkcionera.

I sam Iliev je juče priznao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je preterao sa ''bombastičnim'' predstavljanjem pojedinih igrača, a mi ćemo se, s tim u vezi, osvrnuti i na doprinos koji su devetorica angažovanih fudbalera dali učinku Partizana na startu sezone.

Već na prvi pogled je jasno da većina od te devetorice novajlija za sada ima epizodnu ulogu u timu, neki čak ni do tog nivoa nisu stigli, a oni koji su dobili maksimalno poverenje trenera Ivana Tomića, izuzev Marka Jankovića, nisu ga opravdali na terenu.

Naravno, tek je početak sezone, još dosta utakmica je pred ekipom crno-belih, pa bi i ostali mogli da dobiju priliku da pokažu šta znaju, ali se već sada može postaviti pitanje da li je Partizanu zaista trebalo ovoliko novih igrača, s obzirom da se inostrani klubovi baš i ne utrkuju da angažuju nekog od prvotimaca iz prethodne sezone.

Saša Marjanović - 1 utakmica (15 minuta), dva puta na klupi protiv Zaglebja, protiv Bačke nije ni bio u konkurenciji za sastav.

Nikola Đurđić - sva tri puta starter, bez postignutog gola, iz meča u meč sve ređe ulazi u šanse, za sada razočarao...

Petar Đuričković - dva nastupa. Protiv Zaglebja u revanšu ušao da izvede penal, što je uspešno učinio, protiv Bačke igrao u startnoj postavi, ali se utopio u sivilo svoje ekipe u toj utakmici.

Leonardo - 1 utakmica protiv Bačke, odigrao drugo poluvreme. Protiv Zaglebja nije bio u konkurenciji, jer je stigao nespreman.

Miroslav Radović - sva tri puta starter, ali nije ostavio očekivani utisak, pogotovo u dve poslednje utakmice. Protiv Bačke ga je trener Tomić izveo iz igre na poluvremenu.

Marko Janković - dva puta starter protiv Zaglebja, protiv Bačke nije bio u konkurenciji za sastav. Nagovestio je da bi mogao da bude veliko pojačanje, na njemu je da to i potvrdi u nastavku sezone.

Bojan Ostojić - 0 utakmica, dve presedeo na klupi

Milan Radin - 0 utakmica, još ni na klupi još nije bio

Nemanja Miletić - 0 utakmica, nema ga ni na klupi za rezerve...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.