Ilić: Zvezda je nebitna, sve i dalje zavisi od nas

Izvor: Sportal.rs, 05.Mar.2015, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Zvezda je nebitna, sve i dalje zavisi od nas

Fudbaleri Partizana nisu pobedili u uvodnim kolima jesenjeg dela Jelen Superlige. Protiv Voždovca i Radničkog iz Niša bilo je nerešeno, a u subotu crno-bele očekuje duel sa Donjim Sremom.

- Idemo u Novi Sad da dobijemo Donji Srem. Znamo da Partizan uvek mora da pobeđuje, a kako smo kiksnuli u prva dva prolećna kola, sad je pred nama obaveza više. Doduše, i dalje je sve u našim rukama i ukoliko dobijemo naredni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << meč bio bi to vetar u leđa ovom timu - rekao je defanzivac "parnog valjka" Branko Ilić i dodao da je zbog remija atmofsera posle ovih rezultata više poljuljana "van svlačionice, nego u svlačionici".

- To je normalno u sportu posle dva neplanirama rezultata. Raduje me igra iz drugog poluvremena utakmice sa Radničkim, ako to budemo ponovili mislim da smo na pravom putu da konačno zabeležimo tri boda.

Crno-beli su, pored dva remija i dalje prvi na tabeli, ali umesto šest sada imaju četiri boda više od drugoplasirane Crvene zvezde.

- Oni (Zvezda) su nebitni, jer i dalje sve zavisi od nas, pošto imamo četiri boda više i ne smemo da razmišljamo ni o čemu drugom osim o tome kako da pobeđujemo u nizu. Opet, nekad i nije dobro razmišljati o tome da imamo prednost, jer to može da nas zavara... Takmičenje je ujednačeno, tu su Vojvodina i Čukarički, svaka utakmica je napeta, neizvesna i za svaki bod moraš da se pomučiš - kazao je Ilić, prenosi Beta.

Golman Partizana Milan Lukač nije branio na utakmici protiv Radničkog zbog povrede, a verovatno će propustiti i duel sa Donjim Sremom.

- Lukač još nije trenirao sa ekipom ove sedmice, ni juče nije izlazio na trening, tako da stvarno ne znam hoće li se oporaviti dosubotnje utakmice. S druge strane, imamo Živka Živkovića, koji je dobro odradio posao protiv Radničkog - naveo je Ilić.

Meč 18. kola Super lige Srbije između Donjeg Srema i Partizana igra se u subotu u Novom Sadu od 17.00.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.