Ilić: Za ovu igru nema opravdanja

Izvor: B92, 25.Jul.2013, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Za ovu igru nema opravdanja

U dvomeču sa Širakom, kao i obično, najpouzdaniji i najrealniji u Partizanu bio je Saša Ilić.

Ilić je rekao da posle dve očajne partije opravdanja za lošu igru nema.

Sa Partizanove tačke gledišta jedina dobra stvar je rezultat, kaže kapiten.

Najvažnije iz ove dve utakmice je da smo prošli. Ali, ako ovako budemo igrali u sledećojh rundi, loše nam se piše“.

Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prve utakmice pričali smo kako je loš dan, loše vreme, nalazili svakakve razloge. Ovog puta nema opravdanja“, zaključuje Saša Ilić.

Dobro smo radili na pripremama, ljudi koji su sa nama radili to su i primetili, ali ove dve utakmice su bile veoma loše, Videćemo šta su razlozi, ali mnogo toga mora da se promeni da uradimo nešto u narednoj rundi“.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ilić: Ovakvi nemamo šta da tražimo u Evropi

Izvor: RTS, 25.Jul.2013

Ne znam šta nam se desilo, mnogo smo pričali pre utakmice, analizirali je, ali ponovili stvari koje ni u Jermeniji nisu valjale. Održali smo sastanak sa direktorom i trenerom, koji su nas upozorili da ovakvi ne možemo napraviti nešto više u Evropi, rekao je Saša Ilić nakon meča sa Širakom....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.