Ilić: Ovakvi nemamo šta da tražimo u Evropi

Ne znam šta nam se desilo, mnogo smo pričali pre utakmice, analizirali je, ali ponovili stvari koje ni u Jermeniji nisu valjale. Održali smo sastanak sa direktorom i trenerom, koji su nas upozorili da ovakvi ne možemo napraviti nešto više u Evropi, rekao je Saša Ilić nakon meča sa Širakom. Navijači bacali flaše ka loži, Grubor uzvratio.

Loša partija crno-belih u dvomeču sa jermenskim Širakom opominje sve u taboru Partizana pred mečeve sa Ludogorecom, koji je daleko snažniji rival od jermenske ekipe.

"Najvažnije je da smo prošli dalje. Sve ostalo je bilo loše, a sa ovakvom igrom i pristupom, nemamo šta da tražimo protiv Ludogoreca, koji je mnogo teži protivnik od Širaka. Ne znam šta nam se desilo, mnogo smo pričali pre utakmice, analizirali je, ali ponovili stvari koje ni u Jermeniji nisu valjale. Održali smo sastanak sa direktorom i trenerom, koji su nas upozorili da ovakvi ne možemo napraviti nešto više u Evropi", rekao je kapiten Saša Ilić nakon meča.

Sportski direktor, Albert Nađ, ovaj put nije bio raspoložen za priču sa novinarima, samo je u prolazu dobacio: "Mnogo sam vruć, svašta bih rekao, ali bolje da ćutim". 

Milan Lukač je, poput meča u Jermeniji, briljirao, i u nekoliko navrata spasao Partizan.

"Nisam heroj, samo sam odbranio sve što je trebalo i što sam mogao. Trebalo je da rešimo meč u prvom poluvremenu. U drugom je bilo teže jer su imali brojčanu prednost. Bitno je da smo prošli dalje. Imamo sedam dana da analiziramo ova dva meča i pripremimo se za ono što nas čeka protiv Ludogoreca", izjavio je Lukač.

Vladimir Volkov, koji je isključen zbog koškanja sa Fofanom, ne beži od odgovornosti zbog isključenja, i zahvaljuje Bogu što je Partizan u narednoj rundi.

"Na sreću prošli smo mojim golom iz prvog meča. Međutim, ne bežim od krivice zbog crvenog kartona. Ostavio sam drugove na cedilu, zbog jednog nepromišljenog poteza. Uhvatio me rukama za glavu, reagovao sam impulsivno i završilo se kako se završilo... Hvala Bogu pa smo prošli", rekao je Volkov.

Nekoliko minuta pred kraj meča, publika je tražila ostavku uprave Partizana, a pojedinci na zapadnoj tribini su čak gađali flašama ljude u loži. Generalni sekretar Darko Grubor je uzeo jednu od flašica, i "vratio" je navijačima.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије