Igrao protiv Partizana u Ligi konferencija, danas je UPUCAN! Uznemirujuće vesti stižu iz Belgije

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 13:01

Igrao protiv Partizana u Ligi konferencija, danas je UPUCAN! Uznemirujuće vesti stižu iz Belgije

Mbojo se našao usred mafijaškog obračuna.

Ilombe Mbojo, bivši fudbalski reprezentativac Belgije, upucan je u sredu u Briselu, tokom pokušaja atentata na jednog od vođa tamošnjih bandi.

Mediji u Belgiji javljaju da je Mbojo bio samo jedna od žrtava pucnjave i da je ranjen u ruku, tačnije okrznut, i to dok je razgovarao sa prijateljem Alanom M.

Upravo je Alan M. označen kao diler droge koji je preuzeo jedan kvart Brisela, kao i da je naoružani muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pucao u nameri da ga ubije. Na kraju je i pogođen sa najviše metaka.

"Nieuwsblad" ističe da Mbojo nije bio umešan u sumnjive poslove i da se slučajno zatekao u blizini kada je vatra otvorena.

Inače, ovaj 35-godišnji fudbaler je 2021. igrao za Gent protiv Partizana u Ligi konferencija. U Beogradu je ušao u igru, u Belgiji je sedeo na klupi.

Od 2008. godine pa sve do danas, Mbojo je nosio dresove mnogobrojnih belgijskih timova. Za reprezentaciju je nastupao 2012. godine, i to samo dva puta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.