Igrači Partizana sasvim podbacili, a onda Obradović ušao u svlačionicu posle meča i OVO im je rekao

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2023, 10:56

Igrači Partizana sasvim podbacili, a onda Obradović ušao u svlačionicu posle meča i OVO im je rekao

Moraju da razmišljaju o Albi.

Košarkaši Partizana poraženi su u osmom kolu Evrolige od strane Bajern Minhena rezultatom 94:85.

Očekivala se daleko bolja partija crno-belih u Nemačkoj, međutim ovog puta je izostala.

Jedan od boljih igrača Parnog valjka u prvom poluvremenu bio je Uroš Trifunović koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle 20 minuta igre ubacio 10 poena. Ipak, u drugoj polovini susreta je i on podbacio.

- Pali smo u drugoj četvrtini, potom smo loše otvorili treću četvrtinu. Nismo mogli da pogodimo neke šuteve, uspeli smo da se vratimo i na kraju ponovo poraz u poslednja dva minuta - rekao je Trifunović posle duela.

Odbrana je još jednom zakazala.

- Dajemo sve od sebe. Znamo da možemo da igramo protiv svakoga, imamo kvalitet. Čim igramo dobru odbranu uvek smo u igri ali se budimo kasno. Kada bi igrali tako bez prekida bila bi to druga priča - smatra Trifunović.

Sada sledi susret sa Albom u Beogradu. Uroš Trifunović je otkrio šta je igračima kazao trener Željko Obradović u svlačionici posle lošeg rezultata.

- Trener je rekao u svlačionici da nemamo vremena da razmišljamo o ovom porazu. Ispustili smo veliku priliku da pobedimo na gostujućem terenu, ali pred našim navijačima, idemo dalje... sledi priprema za Albu - zaključio je košarkaš Partizana.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.