IVANOVIĆ: Partizan igra sa puno samopouzdanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 16:07

IVANOVIĆ: Partizan igra sa puno samopouzdanja

Crvena zvezda dočekuje crno-bele sutra od 20.30.

Košarkšai Crvene zvezde sutra od 20.30 u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' dočekuju ekipu Partizana u trećem meču finalne serije ABA lige. Crno-beli vode sa 2:0 i sutra bi mogli da osvoje titulu, a na timu trenera Duška Ivanovića je da ih spreči u tome.

 - Biće teško, kao i svaka utakmica finalne serije. Partizan igra sa puno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samopouzdanja, iskoristili su prednost domaćeg terena, imali u pojedinim igračima poput Smailagića i Anđušića dodatne adute. Mi, sa druge strane, moramo da damo maksimum u onome što smo igrali najbolje ove sezone, a to su izuzetno jaka odbrana, tečan napad i velika energija - rekao je Ivanović koji je imao molbu za navijače. - Molim ih samo da navijaju sportski i korektno, da ne bacaju ništa na teren, da ne vređaju nikoga, da zaista pokažemo da smo drugačiji i da nam pomognu isključivo navijanjem sa tribina.

Košarkaš crveno-belih Stefan Lazarević je naveo da njegova ekipa želi da produži finalnu seriju.

 - Na prvom mestu, treba da eliminišemo neke nedostatke iz prve dve utakmice, odigramo još čvršće, agresivnije i dođemo do cilja, a prvi je pobeda u trećoj utakmici - naglasio je Lazarević i takođe apelovao na navijače da navijaju fer i sportski. - Znam da će nam dati podršku kakvu nema niko, samo apelujem na njih da bodre nas, da ne bacaju ništa na teren, da ne vređaju nikoga, već da fer, sportski i korektno usmere svu pažnju ka nama. Borićemo se, da bismo došli do cilja moramo da idemo utakmicu po utakmicu.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.