IVANOVIĆ - POBEĐUJEMO 100 ODSTO: Pričao i o Nedoviću i Vildozi

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 22:30

IVANOVIĆ - POBEĐUJEMO 100 ODSTO: Pričao i o Nedoviću i Vildozi

Crno-beli su poveli 1:0 u seriji.

Košarkaši Partizana su pobedili Crvenu zvezdu sa 88:80 u prvom meču finala plej-ofa ABA lige. Ipak, i pored toga je trener crveno-belih Duško Ivanović optimista.

- Moj komentar, Partizan je igrao mnogo bolje od nas u prvom poluvremenu i sa mnogo više energije koja im je dala samopouzdanje i imali su odličan procenat šuta i veliku razliku. Bili smo blizu, falilo je snage, falilo je samopouzdanja da preokrenemo rezutlat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je Duško Ivanović.

Na pitanje da li i dalje oseća da će pobediti Partizan, rekao je:

- Ništa se nije promenilo i sad sam sto odsto siguran da ćemo pobediti, ali sto odsto - poručio je Ivanović.

O stanju Vildose, da li će igrati drugu?

- Vilodsa je bolje videćemo - rekao je Ivanović.

Odbio je da odgovri na pitanje zašto je Nemanja Nedović igrao samo 18 minuta zbog taktike ili povrede.

- Imate li neko drugo pitanje - kratak je bio Duško.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IVANOVIĆ SAMOUVEREN UPRKOS PORAZU: „I dalje sam siguran da ćemo pobediti Partizan“!

Izvor: HotSport.rs, 13.Jun.2023

Trener gostiju ne gubi nadu Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu 88:80 u prepunoj Štark areni i tako poveli u finalu ABA lige. „Crno-beli“ su do pobede predvodila dva Amerikanca, Zek Ledej i Kevin Panter, koji su kombinovali za 43 poena svoje ekipe. Šef stručnog štaba „crveno-belih„,...

Nastavak na HotSport.rs...

Anđušić: Očekujem reakciju Zvezde

Izvor: B92, 13.Jun.2023

Bek Partizana očekuje drugačiju utakmicu kada se dva tima ponovo budu sastala za dva dana na istom mestu...Košarkaši Partizana poveli su protiv Zvezde u finalu plej-ofa ABA lige zahvaljujući izvanrednom prvom poluvremenu u kojem su akumulirali velikih 20 poena prednosti - ispostavilo se dovoljlno...

Nastavak na B92...

Obradović: Najvažnije je da vodimo u seriji

Izvor: Danas, 13.Jun.2023

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je večeras da su u prvom finalnom meču ABA lige viđena dva različita poluvremena, kao i da je najvažnije da je njegov tim poveo sa 1:0.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.