ISKRENO O DANTEU, ALI - NIJE SAMO ON POVREĐEN: Obradović izneo situaciju posle trećeg meča

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 23:20

ISKRENO O DANTEU, ALI - NIJE SAMO ON POVREĐEN: Obradović izneo situaciju posle trećeg meča

Sledeća utakmica se igra u četvrtak.

Košarkaši Partizana izgubili su od Real Madrida 80:82 (32:19, 16:26, 15:21, 16:17) u trećem meču plej-ofa Evrolige.

Trener Željko Obradović je posle meča dao svoje viđenje.

- Čestitam Real Madridu. Počeli smo dobro. Najvažnije je da nismo se dobro kretali ofanzivno, sve ostalo je bilo pristojno. Ali dobro je, imamo još jednu utakmicu ovde, pred našim navijačima. Hvala im za ovo večeras - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Obradović.

Pričao je o povredi Dantea, ali i - Alekse Avramovića.

- Pojavile su se neke vrste raznoraznih interpretacija što se tiče Dantea. Ja ću zamoliti doktora da objavi sliku kako je izgledao Danteov prst u madridu. To je bila katastrofa. I on nije sto posto spreman zbog te povrede, ali on je želeo iz sve snage da pomogne timu. Aleksa se žalio na povredu ruke, videćemo i to kako će izgledati - izjavio je Obradović.

Real Madrid ima sjajan tim, no Partizan se bori lavovski.

- Ponosan sam na sve što igrači rade. Oni su imali 11 igrača koji su igrali u NBA, imaju luksuz da biraju. Ali nemam razloga da ne verujem u igrače, imaće sjajan vetar u leđa. Potenciralo se da ih ovde čeka pakao, a naši navijači su ovde bili maestralni. To je slika koja je otišla u svet - kaže Žoc.

Moraju se pametnije koristiti faulovi.

- Bilo je trenutaka kad su nam postizali lake poene. Faul je veliko oružje igrača, treba ga koristiti pametno. Ako to popravimo, imamo velike šanse da prođemo - uveren je.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Monako pobedio Makabi za vođstvo u plej-of seriji Evrolige

Izvor: Danas, 02.Maj.2023

Košarkaši Monaka pobedili su večeras u gostima Makabi sa 83:78 (22:16, 19:16, 19:25, 23:21), u trećem meču četvrtfinalne plej-of serije Evrolige.

Nastavak na Danas...

Obradović: Ishitreni šutevi nas koštali, ako popravimo sve imamo velike šanse za fajnal-for

Izvor: Danas, 02.Maj.2023

Trener Partizana Željko Obradović rekao je večeras da su "ishitreni šutevi" doveli do poraza protiv Reala, ali i istakao da njegov tim ima još jednu šansu da pred domaćim navijačima dođe do fajnal-fora.

Nastavak na Danas...

Šta je Obradovićeva "supermoć"?

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 11:26

Košarkaši Partizana nisu uspeli da se u utorak plasiraju na F4 Evrolige. Šta možemo da očekujemo u četvrtoj utakmici?..Crno-beli vode 2-1 u seriji sa Real Madridom, a sledeća "meč lopta" za F4 je u četvrtak od 20.30...Da li su navijači bili na visini zadatka?.."Utisak je veličanstven događaj,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.