Izvor: HotSport.rs, 01.Feb.2017, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IPAK PRONAŠAO KLUB: Pričalo se da će ponovo u Partizan, ali je završio u drugoj ligi!

U smiraj zimskog prelaznog roka, Ivan Bandalovski je ipak pronašao sredinu u kojoj će nastaviti svoju karijeru.

Da li je to želeo ili ne, pak, bugarski desni bek i nekadašnji fudbaler Partizana, Ivan Bandalovski, završio je u drugoj grčkoj ligi, u ekipi OFI-ja u samom finišu prelaznog roka.
On je od odlaska iz Partizana bio bez kluba, a trenirao je samostalno, iako se u bugarskim medijima spominjalo da će preći čak u kijevski Dinamo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << PARTIZAN U MISLIMA: Božinov uputio poruku svojim saigračima na Kipru, posebno izdvojio jednog čoveka (VIDEO)
Bilo je priča da će se vratiti u Humsku, posebno posle gostovanja ‘parnog valjka’ u Surdulici, da bi sve to demantovali trener Partizana Marko Nikolić i sportski direktor Ivica Iliev.
Prema pisanjima grčkih medija, Bandalovski bi trebalo da prođe lekarske preglede i večeras ili najkasnije sutra potpiše ugovor sa svojim novim klubom.
The post IPAK PRONAŠAO KLUB: Pričalo se da će ponovo u Partizan, ali je završio u drugoj ligi! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.