I na Jadranu kraj pre kraja

Izvor: Večernje novosti, 26.Maj.2020, 20:38

I na Jadranu kraj pre kraja

Ostaje da se vidi kakvu će odluku doneti ABA ligaši, da li će ako se sezona završi sutra biti proglašen šampion po trenutnom plasmanu (to bi bio prvoplasirani Partizan) ČEKALO se da konačnu reč daju čelnici Evrolige, da bi onda odluke mogli da donesu i u ABA ligi, pa i domaćem nacionalnom prvenstvu. Sutraće se održati sastanak predstavnika ekipa koje učestvuju u regionalnom takmičenju, na kome >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << bi, po uzoru na Evropu, gotovo izvesno trebalo da bude proglašen kraj. U slučaju nastavka, jasno je da pehar ne bi donosio plasman u elitu, već samo prestiž. Pored suočavanja sa svim mogućim zdrastvenim problemima, nedostajao bi kod igrača i dobar motiv, jer bi u slučaju osvajanja bili uskraćeni za nagradu koja bi pripala prvaku u prethodnim sezonama. Ostaje da se vidi kakvu će odluku doneti ABA ligaši, da li će ako se sezona završi sutra biti proglašen šampion po trenutnom plasmanu (to bi bio prvoplasirani Partizan), da li će neko ispasti, hoće li se desiti proširenje, šta će biti sa najboljim ekipama iz ABA 2... Regionalne nedoumice rešiće se sutra, a u četvrtak će sastanak održati i čelnici Košarkaške lige Srbije.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ABA: Partizan, Budućnost i Mornar glasali za nastavak lige, ali su nadglasani

Izvor: MozzartSport.com, 27.Maj.2020, 15:21

Izvestan kraj sezone na Jadranu, čeka se ozvaničenje....Sastanak je još u toku, ne zna se da li će biti proglašen šampion, ali je izvesno da se ove sezone više neće igrati košarka u ABA ligi. Ostaje samo da sve bude zvanično. Kako piše Sportski žurnal, a potvrđeno je našem sajtu, Partizan,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.